nase selo1 skolski casopis1  ekologija1 

 

 

 

 

kulturne aktivnosti1  savetnik5  zavrsni ispit1 

Чланови Тима за културу су одлучили да последњи школски дан у овом полугодишту организују у новогодишњем руху. Ученици наше школе писали су Деда Мразу писма. Било их је разних: неки су само поздрављали Деда Мраза, писали му песме, правили му честитке, али право писмо упућено Деда Мразу не може бити без жеља. Читајући писма, схватили смо да су наши ученици ретко скромна деца, али пошто нисмо могли наградити око 40 ученика, одлучили смо да ученици Тијани Ћирић поклонимо перницу за школу, јер јој је то била једина и посебна жеља.

ПИСМО ДЕДА МРАЗУ ПИСМО ДЕДА МРАЗУ


А какав би то дан био кад се не би појавио онај ко жеље испуњава – Деда Мраз. У препуном холу наших ученика, појавио се он са једним својим помоћником, док је други био спречен да дође, те се, путем нове технологије-скајпа, јавио и поздравио наше ђаке и пожелео им срећну Нову годину. Час је протекао у смеху, одушевљењу деце што виде Деда Мраза, а било је и суза док су нека писма прочитана.
Сви ученици који су писали писмо су на крају добили поклончић, медењаке лепо упаковане, које су направили ученици 8. разреда.

Остале слике се могу погледати у галерији слика.


Naslovna     O školi     Nastava     Učenici     Preuzimanja     Galerija     Kontakt adresa