nase selo1 skolski casopis1  ekologija1 

 

 

 

 

kulturne aktivnosti1  savetnik5  zavrsni ispit1 

FullSizeRender 3

У оквиру здравствено васпитних и хуманитарних активности са младима Црвени крст Кикинда организовао је традиц ионалну манифестацију Трка за срећније детињство. Циљ организовања акције је да се путем спонзорства и продаје учесничких бројева прикупе средства која ће се наменски користити за децу у школама. Ученици наше школе од првог до осмог разреда купили су 62учесничка броја и прикључили се учешћу у манифестацији.

Трка је одржана 7. Октобра 2017. године са почетком у 9,30 часова. Ученици наше школе имали су обезбеђен аутобуски превоз за долазак и одлазак у Кикинду. Ученици су били у пратњи учитеља, одељењских старешина и наставника физичког васпитања. Скуп основаца био је на стартном месту 10 минута пре почетка трке. Стартна места су се налазила на одређеним пунктовима у Светосавској улици.

 

Ученица четвртог разреда Марија Лајић освојила је је прво место у категорији девојчица , а Немања Лајић у категорији дечака четвртог разреда друго место. Масовним учешћем у трци деца су показала своје опредељење ка здравом начину живота и највишим хуманим вредностима. Ми им у то име честитамо.

Наставник биологије, Весна Бурсаћ

FullSizeRender


Naslovna     O školi     Nastava     Učenici     Preuzimanja     Galerija     Kontakt adresa