nase selo1 skolski casopis1  ekologija1 

 

 

 

 

kulturne aktivnosti1  savetnik5  zavrsni ispit1 


Друго полугодиште почиње у петак, 15. јануара 2016. године. Настава почиње у 8:00 часова по распореду за петак.

Чланови Тима за културу су одлучили да последњи школски дан у овом полугодишту организују у новогодишњем руху. Ученици наше школе писали су Деда Мразу писма. Било их је разних: неки су само поздрављали Деда Мраза, писали му песме, правили му честитке, али право писмо упућено Деда Мразу не може бити без жеља. Читајући писма, схватили смо да су наши ученици ретко скромна деца, али пошто нисмо могли наградити око 40 ученика, одлучили смо да ученици Тијани Ћирић поклонимо перницу за школу, јер јој је то била једина и посебна жеља.

ПИСМО ДЕДА МРАЗУ ПИСМО ДЕДА МРАЗУ


А какав би то дан био кад се не би појавио онај ко жеље испуњава – Деда Мраз. У препуном холу наших ученика, појавио се он са једним својим помоћником, док је други био спречен да дође, те се, путем нове технологије-скајпа, јавио и поздравио наше ђаке и пожелео им срећну Нову годину. Час је протекао у смеху, одушевљењу деце што виде Деда Мраза, а било је и суза док су нека писма прочитана.
Сви ученици који су писали писмо су на крају добили поклончић, медењаке лепо упаковане, које су направили ученици 8. разреда.

Остале слике се могу погледати у галерији слика.

Ученици осмог разреда, наша генерација 2001. су у низу својих активности одлучили да сам крај ове године увеличају НОВОГОДИШЊОМ МОДНОМ РЕВИЈОМ. Ревија је организована за све ученике наше школе, а сав приход прикупљен од продатих улазница је намењен ученицима осмог разреда за прославу метурске вечери. Осмаци су се побринули за све: организацију, озвучење, украшавање сале. Одлуку о победнику је донео жири у следећем саставу: Весна Карановић (родитељ и мајка три девојке), Милица Грбић (наставница ликовне културе) и Јадранка Тубин (ученица 7. разреда и члан ученичког парламента). Свој допринос у организацији и огромну помоћ ученицима су пружили Милана Киш (психолог школе и разредни старешина осмог разреда), Слађана Вукић (наставница српског језика), Биљана Новаковић (учитељица), Борислава Суботички (библиотекарка), и КУД ‘’Извор’’ Наково. Њима осмаци упућују посебну захвалност. Такмичарски део је одржан за више категорија. Девојчице су демонстрирале: школску гардеробу, одећу за госпођу и вечерњи излазак. Дечаци су припремили изложбу лудих фризура. У паузи између дефилеа ученица Дуња Гашић је показала свој певачки таленат у извођењу композиције ‘’Све још мирише на њу’’. Посебну пажњу у овој вечери је изазвало гостовање Карате клуба ‘’Феникс’’ у ком тренира наш осмак Слободан Калембер. Жири је имао тежак задатак да изабере најбоље међу прелепим моделима и за сваку категорију су додељене по три награде. За слатке награде су се побринули ученици осмог разреда.

Модна ревија Модна ревија

Остале слике се могу погледати у галерији слика.


Naslovna     O školi     Nastava     Učenici     Preuzimanja     Galerija     Kontakt adresa